blosuren

blosuren

blosuren

blosuren

پیوندها
  • ۰
  • ۰

آشپزخانه

در حالت کلی در راه اندازی آشپزخانه صنعتی ، تجهیزات به دسته های زیر تقسیم می گردند :

میز آماده سازی غذا
یخچال، فریزر و دستگاه یخ ساز
تجهیزات شستشوی ظرف ها
تجهیزات برقی برای پخت و پز، سرخ کردن
کابینت، طبقات و قفسه ها برای نگهداری ظروف و مواد
اشکال مختلفی از طراحی رستوران

راه اندازی آشپزخانه صنعتی .


  • ۹۶/۰۱/۲۱
  • blosuren blosuren2

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی