blosuren

blosuren

blosuren

blosuren

پیوندها
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شوید پلو با ماهی مجلسی و خوشمزه : سبزی پلو با ماهی یکی از انواع پلو های خوشمزه و محبوب ایرانی است که اغلب آن را به عنوان شام شب عید می‌ شناسیم. سبزی پلو را با گوشت، مرغ و ماهی سرو می‌ کنند که در حال حاضر در بیشتر مجالس عروسی و میهمانی های خانوادگی این غذا سرو می شود. پس چه بهتر است با برنج ایرانی و ماهی درست شود.

طرز تهیه شوید پلو با ماهی مجلسی و خوشمزه

برنج ایرانی در واقع یکی از محصولاتی است که طرفداران زیادی دارد و در سفره های ایرانی با عطر و طعم خاصی که پس از پخت به ارمغان می آورد به عنوان یکی از غذا های اصلی نقشی مهم ایفا می کند. از این رو خرید برنج ایرانی از نوع با کیفیت و خوش پخت آن می تواند تاثیر زیادی در تهیه یک غذای خوب داشته باشد.

ویژگی های یک برنج مرغوب

ویژگی های مهمی از قبیل عطر و طعم برنج، دانه بلند بودن آن و ظاهر مناسب برنج همین طور پخت مطلوب می تواند به عنوان مشخصه های بارز در شناخت کیفیت برنج تلقی شود.

برنج‌ های ایرانی با برند های متفاوتی به بازار عرضه می ‌شوند. برنج هاشمی، صدری، علی‌ کاظمی، ندا، خزر، طارم، شیرودی و… بخشی ‌از معروف ‌ترین برنج‌ های ایرانی هستند.

برنج‌ ها به ‌واسطه نوع بذرشان به دو دسته پر محصول و کم ‌محصول تقسیم‌ بندی می ‌شوند که برای نمونه برنج طارم هاشمی و صدری به ‌خاطر محصول خوبی که می ‌دهند در دسته برنج‌ های پر محصول قرار گرفته‌اند.

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو مجلسی

سبزی پلویی 1/3 مقدار برنج
برنج برای هر نفر 1 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده

ماهی قزل آلا متوسط 2 عدد
پیاز 2 عدد
آبلیمو نصف فنجان
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
زعفران دم‌ کرده به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو مجلسی

  1. برای تهیه سبزی پلو مجلسی برنج را از 2-3 ساعت قبل پاک کرده، بشویید همراه با کمی نمک خیس کنید. اگر بتوانید برای طبخ سبزی پلو مجلسی از برنج شمال استفاده کنید، عطر بی‌ نظیر این غذا را هرگز فراموش نخواهید کرد.
  2. موقع شروع پخت غذا، یک قابلمه مناسب برداشته و در آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید.
  3. وقتی آب به جوش آمد، برنج خیس داده را داخل آب بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
  4. برای خوش‌ عطر و خوش‌ طعم‌ تر شدن سبزی پلو، وقتی برنج در حال جوشیدن است مقدار کمی زعفران دم‌ کرده به آب برنج اضافه کنید.
  5. بعد از چند دقیقه (بسته به نوع برنج) یکی از دانه‌ های برنج را بردارید و با ناخن نصف کنید، اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج، خام بود، وقت آبکش کردن برنج است.
  6. حالا برنج را آبکش کنید و ته قابلمه، در صورت تمایل ته ‌دیگ مورد نظر خود را انداخته و یا فقط روغن بریزید و برنج و سبزی پلویی را که از قبل ساطوری و آماده ‌کردید، به طور لایه‌ لایه کف قابلمه بریزید. 
  7. درب قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را ابتدا زیاد کنید تا برنج بخار بگیرد.
  8. بعد از اینکه صدای جلز و ولز از قابلمه شنیدید، به اندازه یک استکان آب ولرم و یک قاشق روغن دور تا دور برنج داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید.
  9. روی قابلمه دم ‌کنی قرار دهید و در آن را ببندید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا برنج با حرارت بسیار ملایم دم بکشد. 

در فاصله ‌ای که برنج در حال دم‌ کشیدن است، نوبت طبخ ماهی است. شما برای تهیه سبزی پلو ماهی از هر ماهی که دوست داشته باشید می‌ توانید استفاده کنید اما توصیه می ‌شود ماهی انتخاب کنید که تا حد امکان تیغ نداشته باشد و خوردن آن همراه با برنج برای همه به خصوص کودکان راحت باشد. 

طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده

اکثر افراد برای کنار سبزی پلو مجلسی از ماهی سالمون، قزل آلا، ماهی سفید، ماهی شیر، ماهی تیلا پیا و … استفاده می‌ کنند. در اینجا انتخاب ما، ماهی قزل آلاست که طعم بسیار خوبی دارد و در صورتی که به درستی طبخ شود، به هیچ وجه بوی ضخم ماهی را احساس نخواهید کرد.

  1. برای تهیه ماهی قزل آلا سرخ‌ شده، ابتدا ماهی ‌ها را خوب پاک کرده و تمیز کنید و استخوان ‌ها و تیغ‌ های آن را تا حد امکان جدا کنید.
  2. 2 عدد پیاز را رنده کرده و یا خیلی ریز خرد کنید.
  3. نمک، پودر سیر، فلفل، آبلیمو و زعفران دم ‌کرده را به پیازها اضافه کنید.
  4. این مواد را داخل یک ظرف گود و پهن ریخته و ماهی‌ ها را حدود 1 ساعت داخل این ترکیب قرار دهید به طوری که تمام سطح ماهی به این مواد آغشته شود. 
  5. بعد از حدود 1 ساعت، ماهی را از داخل مواد درآورده و سعی کنید تمام پیازهای چسبیده به ماهی ‌ها را جدا کنید تا موقع سرخ ‌کردن نسوزند.
  6. حالا داخل یک تابه بزرگ، به مقدار لازم روغن بریزید و وقتی روغن حسابی داغ شد، ماهی ‌ها را داخل روغن سرخ کنید. 

حالا که ماهی ‌ها سرخ شده و سبزی پلو هم آماده شده، وقت آن است که غذا را سرو کنید. بهتر است یک دیس بزرگ و زیبا انتخاب کرده و سبزی پلو را داخل آن بکشید و چند قاشق از پلو را با زعفران دم ‌کرده مخلوط کنید و روی پلو بریزید. ماهی ‌های سرخ‌ شده را نیز روی برنج و یا کنار برنج قرار دهید و غذا را با برش ‌های لیمو ترش و چند برگ جعفری تزیین کنید.

 

 

  • ۹۸/۰۶/۲۸
  • blosuren blosuren2

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی